Mire NEM jó a mentorprogram?

A mentorprogram nem helyettesíti az egyéni terápiát, nem ad specifikus válaszokat és mély visszajelzéseket az egyéni élethelyzetedre. Viszont segítek felismerni, mikor kerül valaki olyan helyzetbe (pl. Szülés utáni depresszió), vagy mely tünetek azok, amikkel mindenképp érdemes szakembert felkeresni.

A mentorprogram nem úgy működik, mint egy italautomata, hogy bedobsz egy pénzérmét és zsebrevágott kézzel várod, hogy kiadja a Coladat. Ide akkor gyere, ha akarsz és mersz formálódni és hajlandó vagy ebbe energiát tenni. Én a kezedbe adok ehhez konkrét eszközöket segítségül és kísérlek, bátorítalak az úton, szervezek köréd közösséget, akik inspirálnak, erőt adnak, de neked kell megtenned a lépéseket, te vagy, aki gyakorolsz, keresel, kérdezel és #naprólnapra haladsz az úton. Ezt senki nem tudja megtenni helyetted és ezt nem lehet megspórolni, hisz az út maga hozza a fejlődést, változást.

Ne maradj le
az újdonságokról!

Iratkozz fel és értesülj az elsők között a legújabb Anyatükör kurzusokról, termékekről és hírekről!

Hamarosan

Anyabalansz app

Kövess minket Instagramon!

Rendszeresen hasznos gondolatokkal és tippekkel segítjük követőinket, hogy megtehessék a kezdő lépéseket a fejlődés útján. Ha te is szeretnél ennek a részese lenni, nincs más dolgod, mint követni az @anyatukor oldalát instagamon.