Nyitva 2024. június 1. - 14. - Legközelebb csak októberben nyitunk!

Anyabalansz PRO mentorprogram

Csatlakozz az Anyabalansz PRO mentorprogramhoz és közösséghez, ami azonnal a gyakorlatba ültethető eszközöket ad a kezedbe, hogy érzelmileg biztonságos szülővé válj saját magad és gyermeked számára is.

Miben segít téged az Anyabalansz PRO mentorprogram?

 • Konkrét eszközökkel segít a hétköznapjaid részévé tenni az önreflexiót
 • Segít, hogy az SOS hisztihelyzeteket egyre hitelesebben és nyugodtabban kezeld
 • Segít az anyaság sötétebb árnyalatait is elbírhatóvá tenni
 • Részese lehetsz egy hasonló élethelyzetben lévő, ítélkezésmentes közösségnek
 • Támogat abban, hogy az anyaság milliónyi szerepe között megtaláld saját magadat.

Mit kapsz a kurzustól?

 • Minden hónapban megkapod a következőket: új havi téma és annak felvezetése, valamint hozzá kapcsolódó mély relaxáció. Hetente új megerősítő hanganyag, gyerek relaxáció és SOS feszültségoldó hanganyag. Tartunk havonta a témához kapcsolódó élő workshopot és élő kérdezz-felelek alkalmakat.
 • A témák segítenek tisztábban látni és jobban megérteni magadat, a hozzájuk kapcsolódó relaxációs vagy meditációs hanganyagok pedig segítenek hogy a tudatos működéseden túl is intenzív formálódás folyhasson benned, s testileg-lelkileg a valódi változás útjára léphess.
 • Háromhavonta lehetőséged van Budapesten személyesen is találkozni az Anyabalansz PRO társaiddal és velünk, egy meetup keretein belül.
 • Egy hetirend minta, ami kapaszkodót és konkrét javaslatokat ad naponta, hogyan érdemes feldolgoznod az anyagot, ha amúgy elvesznél a rengeteg lehetőség között
 • Minden hónapban az aktuális témához kapcsolódóan élőben is találkozunk, online alkalmak keretein belül van lehetőséged kérdezni és reflektálni. Amennyiben nem tudsz részt venni az alkalmon, úgy azt bármikor visszanézheted, illetve a kérdéseidet előre felteheted.
 • Része lehetsz az Anyabalansz PRO zárt facebook csoportjának, ahol támogató közösség vár: megoszthatod kérdéseid, küzdelmeid és motiválhatjuk egymást a belső munkában, hogy ne lankadjunk el.
 • Ha szeretnéd, segítünk keresni melléd egy anyatársat, akivel egymás elszámoltatható partnerei, tükör-társai lehettek és a saját igényeitek szerint átbeszélhetitek a megéléseitek.
 • Tematikusan csoportosított kurzusok és relaxációk: ha nem szeretnél magad szemezgetni a rengeteg hasznos anyag között, mi csoportosítottuk és sorrendben állítottuk neked nagyobb témák szerint, hogy könnyebben emészhtetővé tegyük számodra (júliustól lesz elérhető)
 • Ahogy belépsz, akár a webes, akár az app felületen, hozzáférsz az összes eddigi anyaghoz: mentorprogram tagság, 25+ kurzus, 15+ szakértői workshop, 50+ relaxáció, 25+ gyerek relaxáció, 25+ SOS feszültségoldó gyakorlat, Zárt facebook közösség, havi 2 élő kérdezz-felelek Zsófival, havi 1 élő workshop meghívott szakértőkkel.

Csatlakozz most mindössze 11.900Ft/hó áron!

A jelenlegi ár az októberi nyitásnál emelkedni fog. Amennyiben most előfizetsz, úgy a Te havidíjad nem változik.

Néhány további hasznos információ

Mennyi időt vesz igénybe naponta az Anyabalansz PRO?

Ha a napi inspirációra, megerősítő üzenetekre, vagy egy relaxációra rászánsz napi 10-15 percet, már nagyon sokat tettél azért, hogy az érzelmi biztonság felé haladj, amit ha magadban megélsz, a gyermeked is természetesen átél Veled, Melletted. A napi 15 percen túl havi 3x60 perc a workshop és a kérdezz-felelek alkalom, de ezeket is szabadon visszanézheted, ha épp nem érsz rá. Ezen felül teljes szabadságod van arra, hogy a zárt csoportban és a tükörtársaddal milyen aktív vagy és mennyi időt szánsz rá. Ha kimaradnak napok, az sem baj, ha már heti egyszer előveszed az anyagokat, azzal is nagyon sokat tettél a saját és gyermeked érzelmi egész-ségéért.

Az anyagok meddig lesznek elérhetőek?

Az anyagok folyamatosan elérhetőek, amíg az Anyabalansz PRO előfizetője vagy. Bármikor visszanézheted vagy hallgathatod őket, akár az applikáción, vagy webes felületen.

Bármikor kiléphetsz az Anyabalansz PRO-ból?

Bármikor kiléphetsz, ilyenkor a következő havi összeget már nem vonja le tőled a rendszer, de nem is férsz hozzá már sem az anyagokhoz, sem a közösséghez. Később van lehetőséged egy újranyitáskor visszalépni, azonban ekkor már az akkor érvényben lévő, mostanihoz képest emelt havi díjon tudsz csatlakozni.

Milyen témák fognak előkerülni?

Ha most csatlakozol, azonnal hozzáférsz az eddigi témákhoz és hozzájuk tartozó csoportos alkalmak felvételéhez, workshopokhoz, önreflektív kérdésekhez és relaxációkhoz. Ízelítőül az elmúlt három év során foglalkoztunk az önelfogadás erősítésével, önkritikus hangunk szelídítésével, sok erős workshop és ütős relaxáció vár már a felületen. Foglalkoztunk a belső gyermekünkkel, a tiszta kommunikációval. Körbejártuk a határok témáját (saját határok, párhatárok, gyerekhatárok), majd a párkapcsolatunk volt porondon, aztán pedig a testünkhöz való viszonyunkra fókuszáltunk. Dolgoztunk a nőiségünkkel, anyasebekkel, a bennünk élő kislánnyal és bölcs szülővel, az önegyüttérzés, életutunk és önmagunk ünneplése is fókuszba került. Foglalkoztunk a haragunkkal, gyászunkkal, száműzött és protektív részeinkkel is. Napról napra nézünk szembe újabb és újabb nehéz, de annál értékesebb témákkal, amik jó lehetőségek a formálódásra. Számos szakértőt üdvözölhettünk már köreinkben (pl.: vendégünk volt Bibók Bea, Wertán Sára, Major Stefánia, Gyenis-Kátay Noémi, stb.)

Hogy tudsz fizetni?

Fizetni regisztrációt követően tudsz, online, bankkártyával az applikáción, vagy a webes felületen keresztül. Onnantól minden hónapban (azon a napon, amikor beléptél) a rendszer automatikusan levonja ezt az (11.990 Ft) összeget a megadott kártyáról addig, amíg le nem mondod az előfizetésedet.

Hogy tudsz regisztrálni?

Az Anyabalansz applikáción keresztül, vagy az anyatukor.hu oldalon itt: BELÉPEK

Tanfolyam tartalom

Összes kiniytása
Témakör tartalom
0% befejezve 0/43 lépés

Lecke tartalma

Témakör tartalom
0% befejezve 0/1 lépés

Lecke tartalma

1 / 3

Már elérhető az

Anyabalansz app

Kövess minket Instagramon!

Rendszeresen hasznos gondolatokkal és tippekkel segítjük követőinket, hogy megtehessék a kezdő lépéseket a fejlődés útján. Ha te is szeretnél ennek a részese lenni, nincs más dolgod, mint követni az @anyatukor oldalát instagamon.