Bevezető a Dackorszak kurzushoz – Jó,hogy itt vagy!


Nagyon örülük Neked és az elhatározásodnak, hogy szeretnél érzelmileg viharállóbb lenni, tudatosabban kezelni magadat, és a gyermeke(i)d “hisztijeit”. Köszönöm a bizalmad, hogy ebben kísérődül választottál.

Ebben a bevezető videóban a személyes üdvözlésemen kívül végignézzük, mire számíthatsz a kurzus, csomag során, s mit érdemes neked hozzátenned az itt kapottakhaz.

A legtöbb videó során nem engem látsz, hanem a prezentációt, melyet a kurzus végén egyben le is tölthetsz, hogy bármikor visszanézhesd. Ezen kívül itt oldalt találsz csatolva egy munkafüzetet, melyben a kurzus fejezeteihez kapcsolódó kérdéseket találsz, hisz ha ismersz engem, akkor már tudod, hogy mindig az a célom és téged is arra bátorítalak, hogy mindent, ami elhangzik, szűrj át magadon és építs be a hétköznapjaitokba, hogy valódi változást élhess át.

A munkafüzetben található kérdések mind elhangoznak részletesebben kifejtve a videókban is, ha odaérsz, de úgy gondoltam, hogy maradandóbb, ha egy munkafüzetbe is lejegyezheted a válaszaidat, ötleteidet, ezért csatoltam ide. Töltsd le és ha odaérsz, használd bátran! Ki is nyomtathatod és kézzel is írhatsz bele, de a gépen vagy bármilyen eszközön online is szerkesztheted!

Vágjunk is bele!

Már elérhető az

Anyabalansz app

Kövess minket Instagramon!

Rendszeresen hasznos gondolatokkal és tippekkel segítjük követőinket, hogy megtehessék a kezdő lépéseket a fejlődés útján. Ha te is szeretnél ennek a részese lenni, nincs más dolgod, mint követni az @anyatukor oldalát instagamon.