Információk az induláshoz / jelentkezéshez

A 6 téma, amit körül járunk és amihez részletesen kidolgozott munkafüzetek és praktikus gyakorlatok segítik a hétköznapjaitokba való beépítését a témának:

 • Anyai szorongás & bizonytalanság kezelése, szülői kiégés megelőzése
  (Miért szorongunk és mit kezdhetünk vele, hogy ne keserítse meg mindennapjainkat? Mik lehetnek a szülői kiégés tünetei, és hogyan előzhetjük meg vagy kezelhetjük, ha már bennevagyunk?)
 •  Anyai harag és indulat kezelése
  (Mit kezdjünk haragunkkal és indulatainkkal? Mit kaphatunk tőlük és hogyan terelhetjük őket olyan mederbe, ami építő? Hogyan előzhetjük meg a nagy kirobbanásainkat vagy éppenhogy a passzív elzárkózásainkat? És ha megis megtörtént, hogyan kezeljük és állítsuk utána helyre az adott kapcsolatot, ahol törés történt?)
 • Anyai szégyen és bűntudat oldása
  (Mi a különbség a bűntudatunk és szégyenünk között, honnan ismerjük fel őket és miért fontos foglalkoznunk velük? Hogyan oldhatjuk őket, és hogyan állíthatjuk vissza a kapcsolatot egy-egy félresikerült jelenet után?)
 • Egyszerűbb anyakor: a legfontosabb momlife hackek I.: Az érzelmi tér, az érzelmi biztonság alappillére
  (Hogyan fejezzük ki gyermekünk számára, hogy fontos és hogyan adjuk meg számára és saját magunk számára is a szükséges érzelmi teret, hogy kiegyensúlyozottak maradhassunk? Hogy fejezzük ki elfogadásunkat és miből fogja érezni, hogy szeretjük?)
 • Egyszerűbb anyakor: a legfontosabb momlife hackek II.: Egy nyugalmat adó családi ritmus
  (Hogyan építsünk fel egy kellően rugalmas, ránk szabott és a nyugalmunkat elősegítő napi-heti családi ritmust és milyen praktikus eszközökkel tudjuk ezt tartani, hogyan vonhatjuk bele a párunkat és a gyerekekinket?)
 • Egyszerűbb anyakor: a legfontosabb momlife hackek III.: Az otthon, ami értünk dolgozik
  (Hogyan rendezzük be úgy otthonunk, hogy az a leginkább elősegítse nyugalmunk és gyermekeink nyugalmát, s hogyan támogathatjuk praktikus módokon gyermekeink önálló játékát, hogy akkor is lehessen saját nyugodt időnk, ha mellettünk vannak?)

A 6 személyes exklúzív kiscsoportos alkalom. Időpontok: 2 hetente kedd délelőtt 9.30-12.30

Indulás: 2023. Január 24.